37 On Kikambala - Kileleshwa

Nairobi
37 On Kikambala - Kileleshwa Genel
37 On Kikambala - Kileleshwa Genel
37 On Kikambala - Kileleshwa Öne Çıkan Resim
37 On Kikambala - Kileleshwa Dış Mekan
37 On Kikambala - Kileleshwa Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
37 On Kikambala - Kileleshwa
Kikambala Road , Nairobi

37 On Kikambala - Kileleshwa misafirlere Nairobi merkezinde, Prestige Plaza Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Central Park ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nairobi Ulusal Parkı ile 12,7 mi (20,5 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mutfak, buzdolabı ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 200 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x