25hours Hotel The Circle

Rhine-romantic Route, Köln
25hours Hotel The Circle Genel
25hours Hotel The Circle Genel
25hours Hotel The Circle Genel
25hours Hotel The Circle Genel
25hours Hotel The Circle Genel
Image More +66 fotoğraf
25hours Hotel The Circle
Im Klapperhof 22-24 Rhine-romantic Route, Köln

25hours Hotel The Circle misafirlere Köln merkezinde, Cologne Katedrali ve St Gereon's Bazilikası ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Phantasialand Eğlence Parkı ile 19,9 mi (32 km) ve Çikolata Müzesi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Neni restoranı Orta Doğu mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 207 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Extra
Extra Large
Large
Large
Medium
Medium Inner Circle
Medium
Medium Outer Circle

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x