23Hotel Medellin

Andean Highlands, Medellin
23Hotel Medellin Genel
23Hotel Medellin Genel
23Hotel Medellin Öne Çıkan Resim
23Hotel Medellin Dış Mekan
23Hotel Medellin Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
23Hotel Medellin
Carrera 34 #5G-62 Andean Highlands, Medellin

23Hotel Medellin misafirlere Medellin merkezinde, Lleras Parkı ve Lokkus Çağdaş Sanat Galerisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Poblado Parkı ile 1 mi (1,7 km) ve El Tesoro Alışveriş Parkı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda 23Hotel Medellin misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda
Room
Panoramic Oda
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x