22Land Residence Hotel

Kuzey Vietnam, Mai Dich
22Land Residence Hotel Genel
22Land Residence Hotel Öne Çıkan Resim
22Land Residence Hotel Dış Mekan
22Land Residence Hotel Dış Mekan
22Land Residence Hotel Dış Mekan
Image More +129 fotoğraf
22Land Residence Hotel
50 truong cong giai cau giay HN Kuzey Vietnam, Mai Dich

22Land Residence Hotel misafirlere Hanoi merkezinde, Ulusal Vietnam Üniversitesi ve Indochina Plaza Ha Noi Rezidansı ve Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hoan Kiem Gölü ile 5,3 mi (8,6 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Chill 'n Feel coffee ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor.

Misafirler 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 43-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Romantic
Romantic Bungalov
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Süit
Room
Panoramic Apart Daire
Room
Signature Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x