22Land Residence Hotel 2

Kuzey Vietnam, Mai Dich
22Land Residence Hotel 2 Genel
22Land Residence Hotel 2 Genel
22Land Residence Hotel 2 Genel
22Land Residence Hotel 2 Genel
22Land Residence Hotel 2 Genel
Image More +82 fotoğraf
22Land Residence Hotel 2
02 Nguyen Dinh Hoan, Cau Giay Kuzey Vietnam, Mai Dich

22Land Residence Hotel 2 misafirlere Hanoi (Cau Giay) bölgesinde, Ulusal Vietnam Üniversitesi ve Indochina Plaza Ha Noi Rezidansı ve Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hoan Kiem Gölü ile 5,3 mi (8,6 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

22Land Residence Hotel 2 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 60 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Family
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Köşe
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Köşe
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Köşe
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x