2000 HOTEL Downtown Kigali

Kigali
2000 HOTEL Downtown Kigali Genel
2000 HOTEL Downtown Kigali Genel
2000 HOTEL Downtown Kigali Öne Çıkan Resim
2000 HOTEL Downtown Kigali İç Mekan
2000 HOTEL Downtown Kigali Kahvaltı
Image More +82 fotoğraf
2000 HOTEL Downtown Kigali
KN82 St/1, near Kigali City Tower Nyarugenge Sector , Kigali

2000 HOTEL Downtown Kigali misafirlere Kigali merkezinde, Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ve Ntarama Church ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kigali Genocide Memorial Centre ile 2,3 mi (3,7 km) ve Club Rafiki ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Bamboo misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

105 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Süit
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x