2 Mars Luxury Residence

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
2 Mars Luxury Residence Genel
2 Mars Luxury Residence Öne Çıkan Resim
2 Mars Luxury Residence Dış Mekan
2 Mars Luxury Residence İç Mekan
2 Mars Luxury Residence Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
2 Mars Luxury Residence
6 Rue Abdessalam Elkattabi Residence Zineb Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

2 Mars Luxury Residence misafirlere Kazablanka (Habbous Quarter) bölgesinde, Arab League Park ve Ligue Arabe Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon II. Hasan Camisi ile 3,9 mi (6,2 km) ve Ain Diab Plajı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Deluxe Apart Daire, Sigara İçilebilir
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x