1898 Waverly Inn

Kuzey Karolayna Dağları, Hendersonville
1898 Waverly Inn Öne Çıkan Resim
1898 Waverly Inn Dış Mekan
1898 Waverly Inn Dış Mekan
1898 Waverly Inn Dış Mekan
1898 Waverly Inn İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
1898 Waverly Inn
783 N Main St Kuzey Karolayna Dağları, Hendersonville

Hendersonville bölgesindeki 1898 Waverly Inn misafirlere eğlence bölgesinde, Saint Paul Dağı Üzüm Asmaları ve Flat Rock Playhouse tiyatro binası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Carl Sandburg Home Ulusal Tarihi Bölgesi ile 6,8 km (4,2 mil) ve Jump Off Rock Seyir Tepesi ile 8 km (5 mil) mesafede.

1898 Waverly Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Süit, Birden Çok Yatak
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x