18 Vine Inn & Carriage House

Upstate New York, Hammondsport
18 Vine Inn & Carriage House Genel
18 Vine Inn & Carriage House Genel
18 Vine Inn & Carriage House Genel
18 Vine Inn & Carriage House Öne Çıkan Resim
18 Vine Inn & Carriage House Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
18 Vine Inn & Carriage House
18 Vine Street Upstate New York, Hammondsport

18 Vine Inn & Carriage House misafirlere Hammondsport bölgesinde, golf sahasına yakın, Keuka Gölü ve Glenn H. Curtiss Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan pansiyon Watkins Glen State Park ile 17,9 mi (28,7 km) ve Corning Cam Müzesi ile 29,4 mi (47,3 km) mesafede.

18 Vine Inn & Carriage House misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu pansiyonda ayrıca kumarhane ve ücretli su parkı sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Oda
Oda
Oda
Oda
Romantic
Romantic Süit, Birden Çok Yatak
Traditional
Traditional Kır Evi, Birden Çok Yatak
Oda
Oda
Room
Traditional Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x