18 New Home KLCC

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
18 New Home KLCC Genel
18 New Home KLCC Genel
18 New Home KLCC Genel
18 New Home KLCC Genel
18 New Home KLCC Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
18 New Home KLCC
Sunway Velocity Residence, Jalan Cheras Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur bölgesindeki 18 New Home KLCC misafirlere Petaling Street ve Malezya Parlamento Binası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Pavilion Kuala Lumpur ile 4,7 km (2,9 mil) ve Merdeka Meydanı ile 6,2 km (3,9 mil) mesafede.

18 New Home KLCC misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 43 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Daire, 2 Yatak Odası (KLCC View - Unit 1)
Room
Panoramic Daire, 2 Yatak Odası (KLCC View - Unit 2)
Room
Panoramic Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x