14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus

Orta Tayland, Bangkok
14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus Öne Çıkan Resim
14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus Dış Mekan
14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus Dış Mekan
14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus Dış Mekan
14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus
14/2 Soi Sukhumvit 14 Klong Toey District Orta Tayland, Bangkok

14 Place Sukhumvit Suites - SHA Plus size Bangkok (Sukhumvit) bölgesinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Erawan Mabedi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Khaosan Caddesi ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (1 RT-PCR test,1-way airport transfer)
Room
Standard Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Family Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x