12 London Street Apartments

London
12 London Street Apartments Genel
12 London Street Apartments Genel
12 London Street Apartments Öne Çıkan Resim
12 London Street Apartments Dış Mekan
12 London Street Apartments İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
12 London Street Apartments
12 London St , London

12 London Street Apartments size Londra merkezinde, Hyde Park ve Oxford Street ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu apart daire Piccadilly Circus ile 2,5 mi (4 km) ve Buckingham Sarayı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda 12 London Street Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Londra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x