100 Night per year at Grand Blue Hotels

Kahire
100 Night per year at Grand Blue Hotels Öne Çıkan Resim
100 Night per year at Grand Blue Hotels Dış Mekan
100 Night per year at Grand Blue Hotels Kahvaltı
100 Night per year at Grand Blue Hotels Yerinde Yemek
100 Night per year at Grand Blue Hotels Havuz
Image More +4 fotoğraf
100 Night per year at Grand Blue Hotels
24 Mahmoud Basuony St. , Kahire

100 Night per year at Grand Blue Hotels misafirlere Kahire (As-Sajil) bölgesinde, Nile ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Royal Chariots Museum ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Gize Nekropolü ile 17,8 mi (28,7 km) ve Tahrir Meydanı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel atlama havuzu olan 100 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kahire bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Presidential Oda
Room
Presidential Oda, Havuz Manzaralı
Room
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x