1-st Line Izvora Hotel Golden Sands

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
1-st Line Izvora Hotel Golden Sands Öne Çıkan Resim
1-st Line Izvora Hotel Golden Sands Dış Mekan
1-st Line Izvora Hotel Golden Sands Dış Mekan
1-st Line Izvora Hotel Golden Sands Dış Mekan
1-st Line Izvora Hotel Golden Sands İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
1-st Line Izvora Hotel Golden Sands
Izvora Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Golden Sands bölgesindeki 1-st Line Izvora Hotel Golden Sands misafirlere Altın Kum Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aladzha Manastırı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Nirvana Plajı ile 2,9 km (1,8 mil) ve Euxinograd Sarayı ile 10,5 km (6,5 mil) mesafede.

1-st Line Izvora Hotel Golden Sands misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kuaför, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x