Zuza Slim Suítes

Maceio
Zuza Slim Suítes Öne Çıkan Resim
Zuza Slim Suítes Dış Mekan
Zuza Slim Suítes Dış Mekan
Zuza Slim Suítes İç Mekan
Zuza Slim Suítes İç Mekan
Image More +82 fotoğraf
Zuza Slim Suítes
Rua Artur Charles Dorville, 160 , Maceio

Maceio (Jatiuca) bölgesindeki Zuza Slim Suítes misafirlere Costa Brava Beach ve Ponta Verde Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Pajucara Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ipioca Plajı ile 12 mi (19,2 km) mesafede.

Restoranda Zuza Slim Suítes misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x