Zuretti 61

Milano
Zuretti 61 Genel
Zuretti 61 Öne Çıkan Resim
Zuretti 61 Dış Mekan
Zuretti 61 İç Mekan
Zuretti 61 İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Zuretti 61
Via Zuretti 61 Stazione Centrale , Milano

Zuretti 61 misafirlere Milano merkezinde, Piazzale Loreto ve Piazza Lima ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Milano Katedrali ile 3 mi (4,9 km) ve Piazza del Duomo ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Zuretti 61 misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

6 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x