ZuoYouKe Theme Hotel

Wuxi
ZuoYouKe Theme Hotel Öne Çıkan Resim
ZuoYouKe Theme Hotel Dış Mekan
ZuoYouKe Theme Hotel Dış Mekan
ZuoYouKe Theme Hotel Dış Mekan
ZuoYouKe Theme Hotel Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
ZuoYouKe Theme Hotel
No.380, Nanchang Road , Wuxi

ZuoYouKe Theme Hotel misafirlere Wuxi (Liangxi Bölgesi) bölgesinde, Qingming Bridge ve Wuxi Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nanchan Temple ile 1,9 mi (3,1 km) ve Wuxi High-tech Zone Ticaret Bölgesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x