Zum Vater Rhein

Rhine-romantic Route, Monheim
Zum Vater Rhein Öne Çıkan Resim
Zum Vater Rhein Dış Mekan
Zum Vater Rhein Dış Mekan
Zum Vater Rhein Dış Mekan
Zum Vater Rhein Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Zum Vater Rhein
An d'r Kapell 4 Rhine-romantic Route, Monheim

Monheim bölgesindeki Zum Vater Rhein konaklamanızda, Benrath Sarayı ve Bergisches Land ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cologne Katedrali ile 24,3 mi (39,2 km) ve Mitsubishi Electric Hall arenası ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Alman mutfağı sevenler için Zum Vater Rhein ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x