Zolotoy Zaton

Astrakhan
Zolotoy Zaton Genel
Zolotoy Zaton Genel
Zolotoy Zaton Genel
Zolotoy Zaton Genel
Zolotoy Zaton Genel
Image More +105 fotoğraf
Zolotoy Zaton
60B Admiral Nakhimov Str , Astrakhan

Zolotoy Zaton misafirlere Astrakhan bölgesinde, nehir kıyısında ve Ioann Zlatoust Church ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Süt Anne Vobla Heykeli ile 3,9 mi (6,3 km) ve Astrakhan Theatre For Young Spectators ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Volga Volga misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Comfort Oda
Room
Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x