Zoersel Otelleri Ara

En uygun Zoersel otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Zoersel otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Zoersel Hakkında

Belçika’nın Antwerp şehrinde konumlanan Kempense kasabasında Halle, St. Antonius ve Zoersel olmak üzere 3 farklı yerleşim yeri bulunuyor. Toplam alanı 38.65 kilometrekare olmakla birlikte yaklaşık nüfusu 21,764 (2016). Zoersel, doğayı, yürüyüşü, kamp yapmayı, bisiklete binmeyi, ucu bucağı görünmeyen ormanları, yeşilliği seven herkesin aylarca kalmak isteyeceği bir kent. Ayrıca kentte Belçika’nın en eski geleneklerinin birbirinden güzel festivallerle birleşmesiyle renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Kilometrelerce uzunluktaki bisiklet ve yürüyüş rotalarının yanı sıra Belçika’da otantik kasaba yaşantısını deneyimleyebilir ve İngilizce bilen yerlilerle sohbet edebilirsiniz.

Zoersel’de Belçika mutfağının en leziz spesiyallerini tadabilirsiniz. Kuru üzümün kek, pasta, hatta ekmek gibi hemen hemen her şeyin içine konulduğunu söyleyebiliriz. Kasabanın en ünlü restoranlarından birkaçı, Den Bourgondiër, De Lamme Goedzak, De Sjoks, Vlees ve Kaas.          

Zoersel’e gitmek için Belçika’nın Antwerp şehrinden 417 numaralı otobüse binebilir, araç kiralayabilir ya da taksiyle ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Antwerp’ten Zoersel’e otobüsle ulaşmak yaklaşık 33 dakika sürüyor. Belçika’nın en çok ziyaretçi alan şehirlerinden biri olan Antwerp’e gitmek içinse 5,4 km güneyindeki Antwerp Uluslararası Havalimanı’ndan tren, otobüs, tramvay ya da taksiye binebilirsiniz.