Zinga Backpackers

Livingstone
Zinga Backpackers Genel
Zinga Backpackers Genel
Zinga Backpackers Genel
Zinga Backpackers Öne Çıkan Resim
Zinga Backpackers Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Zinga Backpackers
Magoye Road 25 , Livingstone

Zinga Backpackers misafirlere Livingstone bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Mukuni Park Curio Pazarı ve Livingstone Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Demir Yolu Müzesi ile 2,5 mi (4 km) ve Maramba Kültür Müzesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 8 odamız vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Art Deco stili hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Dağ Evi, Resort Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Design
Design Dağ Evi, Resort Manzaralı
Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Ortak Ranzalı Oda, 4 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Çadır (Campsite Only - Bring your own Tent)
Room
Design Tek Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x