Zihuatanejo Centro

Zihuatanejo
Zihuatanejo Centro Öne Çıkan Resim
Zihuatanejo Centro Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Zihuatanejo Centro Havuz
Zihuatanejo Centro Oda
Zihuatanejo Centro Oda
Image More +1 fotoğraf
Zihuatanejo Centro
AGUSTIN RAMIREZ COLONIA CENTRO,2 , Zihuatanejo

Zihuatanejo Centro misafirlere Zihuatanejo merkezinde, Zihuatanejo Koyu ve Büyük Plaj yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Ropa Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Las Gatas Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için La Palmera restoranı ideal, bu restoran Meksika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için plazma televizyon olan 75 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı bulunmaktadır. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Penthouse Honeymoon Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x