Zi Nene Villa Tetlameya

Conero Riviera, Loreto
Zi Nene Villa Tetlameya Öne Çıkan Resim
Zi Nene Villa Tetlameya Dış Mekan
Zi Nene Villa Tetlameya Dış Mekan
Zi Nene Villa Tetlameya Dış Mekan
Zi Nene Villa Tetlameya Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Zi Nene Villa Tetlameya
Via Villa Costantina 187 Conero Riviera, Loreto

Loreto bölgesindeki Zi Nene Villa Tetlameya konaklamanızda, Presepe Benedetto XVI ve Loreto Tapınağı Devriye Güzergahları ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Conero Dağı ile 11,3 mi (18,3 km) ve Basilica di Loreto ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Zi Nene misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için asansör ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x