Zhejiang Xizi Hotel

Doğu Çin, Hangzhou
Zhejiang Xizi Hotel Genel
Zhejiang Xizi Hotel Genel
Zhejiang Xizi Hotel Genel
Zhejiang Xizi Hotel Genel
Zhejiang Xizi Hotel Genel
Image More +102 fotoğraf
Zhejiang Xizi Hotel
No. 37 Nanshan Road, Xihu District Doğu Çin, Hangzhou

Zhejiang Xizi Hotel misafirlere Hangzhou (Xihu) bölgesinde, West Lake yakınında ve Leifeng Pagodası ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Wushan Akşam Pazarı ile 4 km ve Broken Bridge (Viran Köprü) ile 4,7 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 229 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Exclusive
Exclusive İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Exclusive Oda (king)
Room
Deluxe Oda, Göl Manzaralı (King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x