Zhangjiajie Huatian Hotel

Jiangnan, Zhangjiajie
Zhangjiajie Huatian Hotel Genel
Zhangjiajie Huatian Hotel Genel
Zhangjiajie Huatian Hotel Genel
Zhangjiajie Huatian Hotel Genel
Zhangjiajie Huatian Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Zhangjiajie Huatian Hotel
Huatian Town, Guanliping Yongding District Jiangnan, Zhangjiajie

Zhangjiajie Huatian Hotel misafirlere Zhangjiajie (Yongding) bölgesinde, Zhangjiajie Ulusal Orman Parkı ve Tianmen Dağı Büyük Kapısı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bailong Asansör ile 3,7 mi (6 km) ve Puguang Temple ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 500 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Tek Kişilik Oda
Family
Family Süit
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Süit
Room
Luxury Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x