Zhangjiajie Comma Travel Hotel

Zhangjiajie
Zhangjiajie Comma Travel Hotel Genel
Zhangjiajie Comma Travel Hotel Öne Çıkan Resim
Zhangjiajie Comma Travel Hotel Dış Mekan
Zhangjiajie Comma Travel Hotel İç Mekan
Zhangjiajie Comma Travel Hotel İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Zhangjiajie Comma Travel Hotel
50 Meters to Weiyang Road Bus Station Wulingyuan District , Zhangjiajie

Zhangjiajie Comma Travel Hotel konaklamanızda Zhangjiajie bölgesinde, Wulingyuan Scenic Koruma Alanı ile 25,4 km (15,8 mi) ve Tianmen Dağı Teleferiği ile 44 km (27,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Zhangjiajie Ulusal Orman Parkı ile 48,6 km (30,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 46 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x