Zenseana Resort & Spa

Puket Adası, Patong
Zenseana Resort & Spa Genel
Zenseana Resort & Spa Genel
Zenseana Resort & Spa Genel
Zenseana Resort & Spa Genel
Zenseana Resort & Spa Genel
Image More +124 fotoğraf
Zenseana Resort & Spa
147 Prabaramee Road, Patong Beach Kathu Puket Adası, Patong

Patong bölgesindeki Zenseana Resort & Spa misafirlere Patong Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bangla Sokağı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Karon Plajı ile 6,4 km ve Kamala Plajı ile 7,6 km mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan All Day Dining yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 164 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Premier Oda
Room
Two Bedroom Deluxe Family Unit
Room
Panorama Room
Room
Two Bedroom Premier Family Unit
Room
Two Bedroom Executive Suite
Room
Deluxe no balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x