Zen Hotel

Guilin
Zen Hotel Öne Çıkan Resim
Zen Hotel Dış Mekan
Zen Hotel Dış Mekan
Zen Hotel Yerinde Yemek
Zen Hotel Oda Düzeni
Image More +51 fotoğraf
Zen Hotel
No. 36 Lu Village, Xiufeng District , Guilin

Zen Hotel misafirlere Guilin (Diecai) bölgesinde, Mulong Lake ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Guilin Arts Museum ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Reed Flute Mağarası ile 1,5 mi (2,4 km) ve Guilin Taohua River ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft), 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Signature İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Çatı Katı (Loft), 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x