Zefiro Rooms & Breakfast

Western Sicily, San Vito Lo Capo
Zefiro Rooms & Breakfast Öne Çıkan Resim
Zefiro Rooms & Breakfast Dış Mekan
Zefiro Rooms & Breakfast Dış Mekan
Zefiro Rooms & Breakfast Dış Mekan
Zefiro Rooms & Breakfast Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Zefiro Rooms & Breakfast
108 Via Savoia Western Sicily, San Vito Lo Capo

Zefiro Rooms & Breakfast misafirlere San Vito Lo Capo bölgesinde, plaj yakınında, Ana Kilise ve Sanctuary Square yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon San Vito Lo Capo Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Zefiro Rooms & Breakfast misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Veranda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Dağ Yamacı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x