Zbójna Debra

Golejów
Zbójna Debra Genel
Zbójna Debra Genel
Zbójna Debra Genel
Zbójna Debra Öne Çıkan Resim
Zbójna Debra Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Zbójna Debra
59-623 Golejów , Golejów

Zbójna Debra konaklamanızda Lubomierz bölgesinde, Wlochy Kalesi ile 8,1 km (5,1 mi) ve Wang Kilisesi ile 44,4 km (27,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Harrachov Kayak Merkezi ve Špindlerův Mlýn Kayak Merkezi ile aynı bölgededir.

Zbójna Debra misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x