Zand Morada Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Zand Morada Pattaya Genel
Zand Morada Pattaya Genel
Zand Morada Pattaya Genel
Zand Morada Pattaya Genel
Zand Morada Pattaya Genel
Image More +97 fotoğraf
Zand Morada Pattaya
126 Moo 1 Najomtien Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Zand Morada Pattaya misafirlere Pattaya (Na Kluea) bölgesinde, Jomtien Plajı yakınında ve Pattaya Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dongtan Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 195 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, yapay nehir ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Deluxe Jacuzzi
Grand
Grand Deluxe Corner
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Seaview
Room
Grand Deluxe Pantry
Room
Deluxe Twin Seaview
Room
Zand Suite
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x