Zajazd Pod Złotym Gryfem

Klodzko Valley, Bardo
Zajazd Pod Złotym Gryfem Genel
Zajazd Pod Złotym Gryfem Genel
Zajazd Pod Złotym Gryfem Genel
Zajazd Pod Złotym Gryfem Genel
Zajazd Pod Złotym Gryfem Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Zajazd Pod Złotym Gryfem
ul.Glowna, 23 Klodzko Valley, Bardo

Zajazd Pod Złotym Gryfem misafirlere Bardo merkezinde, Kłodzko Regional Museum ve Stone Bridge ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Parish Church ile 7 mi (11,2 km) ve Rynek ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Pod Złotym Gryfem ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 3 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (5 guests)
Standard
Standard Oda (6 guests)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x