Zaimoku-an

Hokuriku, Kanazawa
Zaimoku-an Genel
Zaimoku-an Öne Çıkan Resim
Zaimoku-an Dış Mekan
Zaimoku-an Dış Mekan
Zaimoku-an İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Zaimoku-an
Zaimokucho 3-9 Hokuriku, Kanazawa

Bu tatil evi konaklamanızda Kanazawa merkezinde, Kenrokuen Bahçesi ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kanazava Şatosu ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu tatil evi Omicho Pazarı ile 1,1 km (0,7 mil) ve 21. Yüzyıl Modern Sanatlar Müzesi ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş tatil evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Misafirler için bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet var, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için 55-inç düz ekran televizyon sunuluyor. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın, kahve/çay makinesi, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x