Zahrat Rozah

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Zahrat Rozah Öne Çıkan Resim
Zahrat Rozah Dış Mekan
Zahrat Rozah Dış Mekan
Zahrat Rozah İç Mekan
Zahrat Rozah İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Zahrat Rozah
3461 Abi Jafar Al Mansour St Al Yarmuk Orta Suudi Arabistan, Riyad

Riyad bölgesindeki Zahrat Rozah konaklamanızda, Shuhada Park ve Al Hamra Mall ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 11,1 mi (17,8 km) ve Kral Fahd Stadyumu ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x