Zagorodniy

Siberia, Novosibirsk
Zagorodniy Öne Çıkan Resim
Zagorodniy Banyo Tipleri
Zagorodniy Banyo Tipleri
Zagorodniy Banyo Tipleri
Zagorodniy Spa
Image More +20 fotoğraf
Zagorodniy
9a Centralnaya Siberia, Novosibirsk

Zagorodniy misafirlere Novosibirsk (Novosibirsk Kent Merkezi) bölgesinde, Novosibirsk Kent Dram Tiyatrosu ve Pervomaisky Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Novosibirsk Bölge Kukla Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,5 km) ve Krasny Fakel Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Buhar odası gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya barbekü ızgaraları dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x