Zafiro Palace Palmanova

Serra De Tramuntana, Palmanova
Zafiro Palace Palmanova Genel
Zafiro Palace Palmanova Genel
Zafiro Palace Palmanova Genel
Zafiro Palace Palmanova Genel
Zafiro Palace Palmanova Genel
Image More +42 fotoğraf
Zafiro Palace Palmanova
Avenida Cas Saboners 24 Palmanova Serra De Tramuntana, Palmanova

Zafiro Palace Palmanova konaklamanızda Calvia bölgesinde, deniz kıyısında, Palma Nova Plajı ve Katmandu Park Tematik Eğlence Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Golf Fantasia ile 1,2 km ve Pirates Adventure Show ile 1,9 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Portico ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 240 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 11 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve su kaydırağı mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Single Use)
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı
Süit
Süit (Penthouse Zafiro, 2 Adults+2 Children)
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı (2 adults + 2 children)
Junior
Junior Süit (2 adults + 2 children)
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı (2 adults + 1 child)
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit, Havuz Manzaralı (Swim Up)
Room
Junior Süit (Penthouse)
Room
Süit (Zafiro Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x