Zacs Valley Resort

Kodaikanal
Zacs Valley Resort Genel
Zacs Valley Resort Öne Çıkan Resim
Zacs Valley Resort Dış Mekan
Zacs Valley Resort Dış Mekan
Zacs Valley Resort Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Zacs Valley Resort
Ganesh Puram, Pethuparai Via Perumal Malai Rd , Kodaikanal

Zacs Valley Resort misafirlere Kodaikanal bölgesinde, nehir kıyısında, Gümüş Set Şelalesi ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede ve Hindistan Amerikan Üniversitesi ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sacred Heart College Museum ile 9 mi (14,5 km) ve Kurinji Tapınağı Kodaikanal ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, Vadi Manzaralı
Room
Luxury Kır Evi, Tepe Manzaralı
Room
Luxury Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x