Z boutique Hotel

Geropotamos
Z boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Z boutique Hotel Dış Mekan
Z boutique Hotel Kahvaltı
Z boutique Hotel Kahvaltı
Z boutique Hotel Kahvaltı
Image More +107 fotoğraf
Z boutique Hotel
Makedonias 3, Panormos, Crete Island , Geropotamos

Mylopotamos bölgesindeki Z boutique Hotel konaklamanızda, Church of Agios Yiorgos ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Geropotamos Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Spilies Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Reptisland Hayvanat Bahçesi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Z boutique Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve kilitli dolap mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room - Narkisos
Superior
Superior Room - Evenos
Superior
Superior Room - Menta/Lemonio
Junior
Junior Suite - Dianthus
Junior
Junior Suite - Paeonia
Suite
Suite One Bedroom - Silene

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x