YVR Vickie’s Bed and Breakfast

Vancouver Coast, Richmond
YVR Vickie’s Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
YVR Vickie’s Bed and Breakfast Dış Mekan
YVR Vickie’s Bed and Breakfast Dış Mekan
YVR Vickie’s Bed and Breakfast Dış Mekan
YVR Vickie’s Bed and Breakfast Casino
Image More +34 fotoğraf
YVR Vickie’s Bed and Breakfast
8320 Sierpina Place Vancouver Coast, Richmond

YVR Vickie’s Bed and Breakfast misafirlere Richmond bölgesinde, havaalanı yakınında ve Richmond Centre Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Canada Place Gemi Turu Terminali ile 12,2 mi (19,7 km) ve Britanya Kolombiyası Üniversitesi ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve ücretli su parkı bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Ortak Banyo
Family
Family Oda, Sigara İçilmez, Ortak Banyo
Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x