Yukemurino-Yado Biwanso

Hokuriku, Wakura Onsen
Yukemurino-Yado Biwanso Öne Çıkan Resim
Yukemurino-Yado Biwanso Dış Mekan
Yukemurino-Yado Biwanso Dış Mekan
Yukemurino-Yado Biwanso İç Mekan
Yukemurino-Yado Biwanso İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Yukemurino-Yado Biwanso
3-1 Wakasaki Wakuramachi Hokuriku, Wakura Onsen

Yukemurino-Yado Biwanso misafirlere Nanao bölgesinde, körfez yakınında, Noto Yarımadası ve Notohanto Quasi-National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Tsujiguchi Hironobu Confectionery Art Museum ile 0,1 mi (0,2 km) ve Wakura Onsen Sahil Parkı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Akşam yemeği için En ideal, bu restoranı Japon mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca, gece kulübü ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz vale otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı
Room
Traditional Oda, Ortak Banyo
Room
Traditional Oda, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı (Non Smoking)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x