Yukai Resort Yataya Shotoen

Hokuriku, Katayamazu
Yukai Resort Yataya Shotoen Öne Çıkan Resim
Yukai Resort Yataya Shotoen İç Mekan
Yukai Resort Yataya Shotoen İç Mekan
Yukai Resort Yataya Shotoen İç Mekan
Yukai Resort Yataya Shotoen İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Yukai Resort Yataya Shotoen
Se 1-1, Katayamazu Onsen, Kaga Onsen Hokuriku, Katayamazu

Kaga bölgesindeki Yukai Resort Yataya Shotoen size Katayamazu Kaplıcası yakınında ve Aizenji Temple ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu ryokan otel Kaga Fruitland ile 7,8 km (4,9 mil) ve Yamashiro Onsen ile 8 km (5 mil) mesafede.

Yukai Resort Yataya Shotoen misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, bide ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya karaoke gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu ryokan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x