Yuinchi Hotel Nanjo

Güney Okinawa, Sashiki
Yuinchi Hotel Nanjo Genel
Yuinchi Hotel Nanjo Genel
Yuinchi Hotel Nanjo Genel
Yuinchi Hotel Nanjo Genel
Yuinchi Hotel Nanjo Genel
Image More +107 fotoğraf
Yuinchi Hotel Nanjo
Sashikishinzato 1688 Güney Okinawa, Sashiki

Nanjo bölgesindeki Yuinchi Hotel Nanjo misafirlere Itokazu Kalesi Harabesi ve Nirai Kanai Köprüsü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Tamagusuku Kalesi Harabesi ile 4,8 km (3 mi) ve Okinawa World ile 5,1 km (3,1 mi) mesafede.

Sunpeer, Yuinchi Hotel Nanjo misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 147 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kaplıca, açık tenis kortları ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Royal
Royal Süit, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı
Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (With Private Hot Spring Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x