Yue Xi Shan Ju Resort

Wenzhou
Yue Xi Shan Ju Resort Öne Çıkan Resim
Yue Xi Shan Ju Resort Dış Mekan
Yue Xi Shan Ju Resort Dış Mekan
Yue Xi Shan Ju Resort Dış Mekan
Yue Xi Shan Ju Resort Dış Mekan
Image More +114 fotoğraf
Yue Xi Shan Ju Resort
Xiachuan village, Shatou town Yongjia county , Wenzhou

Yue Xi Shan Ju Resort misafirlere Wenzhou (Lucheng Bölgesi) bölgesinde, Century Meydanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Wenzhou Yangfu Mountain ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wenzhou Sergi Salonu ile 2,2 mi (3,6 km) ve Wenzhou Spor Merkezi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Yue Xi Shan Ju Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Wenzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Oda
Room
Gallery Oda
Room
Elite Oda
Room
Exclusive Oda
Room
Classic Çatı Katı (Loft)
Room
Deluxe Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x