Yu No Mori Hotel Shidotaira

Tohoku, Yumoto-naka-yashiki
Yu No Mori Hotel Shidotaira Genel
Yu No Mori Hotel Shidotaira Genel
Yu No Mori Hotel Shidotaira Öne Çıkan Resim
Yu No Mori Hotel Shidotaira Dış Mekan
Yu No Mori Hotel Shidotaira Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Yu No Mori Hotel Shidotaira
27-1 Shidotaira, Yuguchi Tohoku, Yumoto-naka-yashiki

Yu No Mori Hotel Shidotaira misafirlere Hanamaki (Shidotaira) bölgesinde, Namari Onsen Kayak Merkezi ve Takamura Kotaro Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Kiyomizu-dera Tapınağı ile 4,6 mi (7,3 km) ve Hanamaki Koiki Parkı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Japon mutfağı alanında uzman olan Matasaburo yemek servisi için ideal, bu ryokan otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 171 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, bide ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kaplıca, kapalı havuz ve karaoke bulunmaktadır. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda (Japanese Western)
Room
Oda (Excellent Japanese Western)
Room
Traditional Oda (Japanese Style)
Room
Oda (Japanese Western, Hokusuikan)
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x