YSHS Inn

Chengkan
YSHS Inn Öne Çıkan Resim
YSHS Inn Yerinde Yemek
YSHS Inn Oda Düzeni
YSHS Inn Banyo Tipleri
YSHS Inn Banyo Özellikleri
Image More +18 fotoğraf
YSHS Inn
Xiaoyao Water Street, Tangkou Town Huangshan Scenic Area , Chengkan

YSHS Inn misafirlere Huangshan (Huizhou Bölgesi) bölgesinde, Ancient Buildings of Chengkan Village ve Shuyuan Village ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Huangshan Tangmo Manzara Gözlem Noktası ile 7,6 mi (12,3 km) ve Fengkou Simian Workshop ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

YSHS Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x