Yourplace M57 Apartments

Kent Merkezi, Krakow
Yourplace M57 Apartments Öne Çıkan Resim
Yourplace M57 Apartments Dış Mekan
Yourplace M57 Apartments İç Mekan
Yourplace M57 Apartments Kahvaltı
Yourplace M57 Apartments Oda Düzeni
Image More +51 fotoğraf
Yourplace M57 Apartments
ul. Mickiewicza 57 Kent Merkezi, Krakow

Yourplace M57 Apartments misafirlere Krakow merkezinde, Main Market Square ve Dehşet Döneminde Krakow Halkı 1939-1945-1956 ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Wawel Şatosu ile 1,6 mi (2,6 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Classic
Classic Apart Daire, 3 Yatak Odası
Standard
Standard Stüdyo Süit (with mezzanine)
Classic
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası (Basement)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x