Youhome Millelire Apartment

Milano
Youhome Millelire Apartment Öne Çıkan Resim
Youhome Millelire Apartment Dış Mekan
Youhome Millelire Apartment İç Mekan
Youhome Millelire Apartment İç Mekan
Youhome Millelire Apartment Oda Düzeni
Image More +86 fotoğraf
Youhome Millelire Apartment
Via Domenico Millelire 13 , Milano

Bu apart daire misafirlere Milano (Bande Nere) bölgesinde, Meazzo (San Siro) Stadyumu ve San Carlo Borromeo Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Piazza del Duomo ile 3,5 mi (5,7 km) ve Milano Katedrali ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Bu dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak, kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x