You Know B&B - Family House

Shanjiao
You Know B&B - Family House Genel
You Know B&B - Family House Genel
You Know B&B - Family House Öne Çıkan Resim
You Know B&B - Family House Dış Mekan
You Know B&B - Family House Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
You Know B&B - Family House
No. 13, Alley 2, Lane 11 Hengnan Road , Shanjiao

Hengchun bölgesindeki You Know B&B - Family House konaklamanızda, Kenting Ulusal Parkı ve Kenting Gece Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 6,5 mi (10,4 km) ve Sichongxi Kaplıcası ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Restoranda You Know B&B - Family House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x