Yokyor Resort

Mai Fat
Yokyor Resort Öne Çıkan Resim
Yokyor Resort Dış Mekan
Yokyor Resort Dış Mekan
Yokyor Resort Dış Mekan
Yokyor Resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Yokyor Resort
195 Moo 3, Pakmang Beach Mai Fat , Mai Fat

Sikao bölgesindeki Yokyor Resort konaklamanızda Pak Meng Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Pak Meng İskelesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Changlang Plajı ile 5,6 mi (8,9 km) ve Hat Chao Mai Ulusal Parkı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Yokyor Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x