Yogi Guest House

Jodhpur
Yogi Guest House Genel
Yogi Guest House Öne Çıkan Resim
Yogi Guest House Dış Mekan
Yogi Guest House İç Mekan
Yogi Guest House İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
Yogi Guest House
Naya Bas, Manak Chowk , Jodhpur

Yogi Guest House misafirlere Jodhpur merkezinde, Loha Pol yakınında ve Chamunda Devi Tapınağı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Toorji Basamaklı Kuyu ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sardar Pazarı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda (Non AC)
Room
Deluxe Oda
Room
Oda (Heritage)
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x